Csapatépítés LEGO-s környezetben

Miért a LEGO®, mint csapatépítő eszköz?

A LEGO® téglák a világ egyik legismertebb játékai, amikről a legtöbbeknek az önfeledt időtöltés jut eszükbe. Az általunk kínált csapatépítő keretében a LEGO® készleteivel próbáljuk meg modellezni a vállalati, munkahelyi környezetet illetve szituációkat.

A hagyományos flipchartos csapatépítők helyett LEGO® eszközök használatával, játékos feladatokkal teszünk meg mindent azért, hogy a munkatársakat csapattá kovácsoljuk. Élményalapú, közös építésekkel, együttes problémamegoldással tesszük erősebbé a munkaközösséget.

Nincs versengés, nincs egyedüli megoldás, szükséges viszont kreativitás és a kooperáció.

Miért a Nyíregyházi Egyetem?

Számos csapatépítő a munkahelyen, vagy ahhoz kötött helyen zajlik.

A Nyíregyházi Egyetem LEGO® Education Innovation Studio-ban (LEIS) teljes kötetlenséggel, a gyermekkort idéző környezetben, szabadon tudják a feladatokat elvégezni mindazok, akik erre vállalkoznak.

A 2,5 éves kortól a felnőtt korig, az óvodai készletektől a programozható robotok világáig minden szükséges eszköz megtalálható egy helyen.

A környezetváltozás segít abban, hogy a résztvevők kilépjenek a munkahelyi feladatok világából, és ezen a napon tényleg csak egymásra, a csapatra tudjanak fókuszálni.

Miért a legjobb választás?

Az általunk kínált csomagok 8 órás időtartamúak, amit pihenőkkel tagolunk.

Szakképzett trénereink segítséget nyújtanak abban, hogy a csapatépítő ne csak egy feladat legyen a sok közül, hanem valódi élményeken illetve kihívásokon keresztül szervezze csapattá a jelenlévőket.

Kiscsoportos feladatokkal kezdve, majd az aktuális hangulat illetve a munkaközösség hétköznapi érzelmeinek megjelenítésén és a főnök szemszögén át jutunk el a napot záró csapatversenyekig.

A játékos feladatokat minden esetben az adott csapatra szabjuk a cég profiljának és igényeinek figyelembe vételével.

Amennyiben a csoport igényli, úgy teljes ellátást tudunk biztosítani a csapatépítő időtartamára. (kávé, üdítők, reggeli, ebéd)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy keressen minket bizalommal!