NYE-LEIS Online verseny – díjátadó

A Nyíregyházi Egyetem LEGO Education Innovation Studio márciusban lezárult online versenyének díjátadójára 2021. április 26-án került sor. A napokban összes résztvevő iskola megkapta oklevelét és a megérdemelt díjakat, ajándékokat. 

A korcsoportjában győztesnek járó oklevelet a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézménye részéről felkészítő tanáruk Tári Péter Pál és Bajnay Kornél tagintézmény-vezető vette át. A másik első helyezett korcsoportjában a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola részéről Takácsné Rajtik Piroska és az I. korosztályos (3-4 évfolyam) győztes gyerekek személyesen vették át a LEGO Manufactuting Kft. és a Nyíregyházi Egyetem által felajánlott díjakat és a hozzá megérdemelten kapott igazgatói dicséretet tartalmazó plakettet Dr. Komáromi István igazgatótól. 


Szabó József Mihály, a Nyíregyházi Egyetem LEGO Education Innovation Studio szakmai vezetője szerint még számos ilyen lehetőség lesz idén a gyerekek számára, ahol bemutathatják kreativitásukat. A további versenyekről az egyetem és a stúdió honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők. 

(Nyíregyházi Egyetem)