Vállalati csapatépítés LEGO-s környezetben

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Központi Képzőhelyén került megrendezésre a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum Foglalkoztatási Fórum ülése 2021. október 19-én, ahol Polgármester úr köszöntőjét követően értékes előadások hangzottak el.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és , szöveg, amely így szól: „Vállalati csapatépítés LEGO-S környezetben Szabó József Mihály Nyiregyház Egyetem, LEGO* Educaiton NYÍREGYHÁZI EGYETEM LEGO educatior INNOVATION STUDI”

Dr. Nagy Ervin Miklós a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályának főosztályvezetője a megyei munkaerőpiaci képzések alakulásáról adott képet a jelenlévők részére. Gurbánné Papp Mária a Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója a szakképzésben elérhető tanulási utakat, míg Késmárki Zoltán Zsoltné a Nyíregyházi Egyetem felnőttképzési szakmai vezetője a Nyíregyházi Egyetemen elérhető képzési, továbbképzési és kompetenciafejlesztési lehetőségeket mutatta be. Szabó József Mihály a LEGO® Education Academy Teacher Trainere megismertette a jelenlévőkkel hogy zajlik a vállalati csapatépítés LEGO®-s környezetben, majd a rendezvényt Kajdy József, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara stratégiai koordinátorának szakképzési munkaszerződéseket bemutató prezentációja zárta.

Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, álló emberek és belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Képzési, továbbképzési és kompetenciafejlesztési lehetőségek a Nyíregyházi Egyetemen Késmárki Kriszting felnőttképzési szakmai vezető 2021. október 19. ស្្”

forrás: https://www.facebook.com/nyiregyhaziszc